Wijnevenementen

 

Monique van Kruining is niet alleen wijnschrijver: zij zet haar vakkennis en -ervaring ook op freelance basis in op zeer diverse wijngerelateerde evenementen. 

 

Monique is beschikbaar voor het mede opzetten / vormgeven van wijnevenementen, begeleiden van wijnproeverijen, presenteren van wijn(-spijs)workshops, verkopen van wijnen en verlenen van passend wijnadvies etcetera.  In de afgelopen jaren organiseerde en presenteerde zij zeer diverse wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven (waaronder ook de medeorganisatie van een wijnproeverij en -verkoop t.b.v. KWF Kankerbestrijding), adviseerde zij en zorgde zij voor contacten bij de planning van een aantal wijnreizen, presenteerde zij 3 dagen lang de wijn-spijs workshops op de Margriet Winterfair en gaf zij ‘speed wine tastings’ op het festival Royal Park Live. Daarnaast werkt ze sinds 2013 parttime als wijnadviseur /-verkoper in een slijterij. 

 

Wil je in gesprek met Monique over een eventuele opdracht, neem dan hier contact met haar op. 

 

 

Wijnproeverijen

 

Van al dat lezen over wijn ook zo’n zin gekregen in een wijnproeverij? Kan geregeld worden! Syrah Etcetera verzorgt graag een wijnproeverij bij jou thuis, op het werk of waar dan ook. Kant-en-klare themaproeverijen zijn beschikbaar, maar een proeverij op maat, volledig naar je eigen wensen, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

 

Meer weten? Neem hier contact op met ons!